Bygga eller renovera soprum i Uppsala

Är ni i behov att bygga eller renovera ett soprum eller miljöhus för avfallshantering? Vi på CMW Bygg kan hjälpa er med detta projekt. Kontakta oss så hjälper vi er med en lösning som passar just för er.

Enklare avfallshantering i Uppsala

Är du en fastighetsägare för ett fastighetshus, flerbostadshus, radhus eller annan typ av bostad? Då är det din uppgift att boende kan hantera sitt avfall på ett bra och miljövänligt sätt. Vi hjälper dig att bygga eller renovera ert avfallsutrymme, miljörum, soprum eller avfallsrum som uppfyller era behov och även dom regler som finns.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Nybyggt soprum i uppsala
Nybyggt sophus

Flerbostadshus och föreningar – FNI

Enligt Uppsala vatten är det viktigt att förbereda och ha ett korrekt avfallsutrymme eftersom införandet av fastighetsnära insamling (FNI) sker i Uppsala år 2025. Det är viktigt att du som är fastighetsägare eller medlem i styrelsen i en bostadsrättsförening har koll på detta.

Vad innebär det för fastighetsägare?

Den 1 januari 2027 blir FNI lagkrav i Uppsala. Detta innebär att alla hushåll ska få restavfall, matavfall, tidningar samt förpackningar av plast, papper, metall och glas hämtade vid fastigheten eller i närheten. Därför är det viktigt att soprummen är anpassade efter kärlen och de nya lagkraven.

Sopor i sopkärl

CMW Bygg utför arbeten i Uppsala med omnejd

Kontakta oss för mer information om att bygga eller renovera ett soprum som är hållbart och står sig länge.