Utbyggnad, ombyggnation och tillbyggnad i Uppsala

När du vill bygga ut ditt hus eller stuga så är det till oss på CMW Bygg som du ska vända dig. Vi utför utbyggnad, tillbyggnad och ombyggnad i många olika former, och har lång erfarenhet i byggbranschen. Vi bygger ut ditt hus på det sätt som du vill och behöver – på höjden, längden, bredden eller i flera våningar.

Vi finns med dig från start när du ska bygga ut huset

CMW Bygg kan hjälpa er ända från idé till färdigt resultat. Som privatperson eller företag kan det vara svårt att hålla reda på vilka regler som finns för utbyggnad och ombyggnation när det kommer till bland annat storlek, tomtgränser och olika lokala föreskrifter. Därför kan vi på CMW Bygg finnas med dig från start och hjälpa dig med bland annat mätning, ritningar och ansökan om bygglov. Vi har stenkoll på vad som gäller och kan hjälpa dig att anpassa din utbyggnad av huset utifrån dina specifika önskemål och förutsättningar.

Om du redan har bygglov och ritningar så hjälper vi självklart till med bara själva bygget när du vill bygga ut ditt hus!

Kontakta CMW Bygg för tillbyggnad på ditt hus

Kostanden för tillbyggnad och ombyggnad varierar beroende på vad du vill göra och vilka förutsättningar som finns för ditt bygge.

Kontakta oss på CMW Bygg när du vill bygga ur ditt hus så kan vi reda ut alla frågor och ta fram en offert för din utbyggnad.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi utför utbyggnad och ombyggnad av olika slags hus i Uppsala med omnejd.