Köksrenovering i Uppsala

Är det dags att renovera köket? Då har du kommit rätt. CMW Bygg renoverar ditt kök i Uppsala, oavsett om du bara vill byta ut vissa delar eller få ett helt nytt kök!

Renovera ditt kök med CMW Bygg

Det är inte konstigt att köket kallas för hemmets hjärta. Det är nämligen inte bara en plats för matlagning och hushållssysslor, utan också ett rum att umgås i. I köket kan du kan samla dina vänner och familj, både till vardags och till fest.

Vi på CMW Bygg har utfört köksrenoveringar i Uppsala sedan 2012, och vi har gjort allt ifrån uppfräschningar av små lägenhetskök till totalrenoveringar av större kök hos privatpersoner och företag. Se bilder från våra tidigare utförda köksrenoveringar.

Köksrenovering med CMW Bygg

Vi lämnar alltid ett proffsigt resultat – oavsett storlek på din köksrenovering.

En renovering av ett kök kan i princip kosta hur mycket eller hur lite som helst. Det är upp till dig som kund att bestämma vad du vill göra och hur många delar av ditt kök som du vill renovera.

Vi hjälper dig oavsett om du bara vill byta ut en del av köket eller göra en totalrenovering.

Kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans!

Kontakta CMW Bygg för nytt kök eller köksrenovering

CMW Bygg erbjuder totalentreprenad för din köksrenovering, vilket innebär att vi ser till att anlita alla yrkesgrupper och underleverantörer som behövs till ditt kök. Vi jobbar bland annat med certifierade elektriker och VVS-montörer, så ditt nya kök är tryggt att använda och håller i många år till.

När du väljer CMW Bygg som din totalentreprenör för att renovera köket så behöver du endast ha avtal med oss – resten sköter vi.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

CMW Bygg tar ansvar för hela renoveringen och du slipper hantera och bolla mellan flera olika leverantörer och installatörer. Vi hjälper dig med allt som behövs och ser till att förverkliga dina köksdrömmar.