Renovera ditt badrum med CMW Bygg

Badrummet är ett av hemmets absolut viktigaste rum. Det är det kanske enda rummet i huset som hela familjen besöker dagligen, och kanske också det enda rummet som du inte kan lämna trasigt ett tag när det slutar fungera.

Vi på CMW Bygg har hjälpt familjer och företag med att renovera badrum i Uppsala i många år, så du kan känna dig trygg när du anlitar oss för en badrumsrenovering i ditt hem.

Varför ska du renovera badrummet?

Att renovera badrummet kan behövas av flera anledningar. Det kan vara nödvändigt med ett nytt badrum för att åtgärda eller undvika fuktskador och mögel, eller så kan det vara dags att byta ut kranar, rör eller andra delar som inte fungerar. Eller så har inget gått sönder, men det är ändå dags att helt enkelt uppdatera till ett snyggare, modernare och mer funktionellt badrum! 

Kontakta oss så snackar vi mer badrum!

CMW Bygg har stor erfarenhet av badrumsrenoveringar

Vi förverkligar våra kunders önskemål, som passar olika hem och förutsättningar. Vi kan bland annat sätta kakel och klinker, göra allt underarbete på väggar och golv samt montera den övriga inredningen i ditt badrum.

Med grund i vår långa erfarenhet och kompetens hjälper vi även gärna till med smakråd angående kakel och klinker, om du har svårt att välja själv. Se exempel på tidigare badrumsrenoveringar som vi på CMW Bygg har utfört. 

Anlita oss för totalentreprenad av badrumsrenovering i Uppsala

CMW Bygg har samarbete med VVS, målare, plattsättare och el-installatörer, vilket innebär att vi kan erbjuda dig som kund en helhetslösning av din badrumsrenovering. Det betyder att renoveringen av ditt badrum eller våtutrymme flyter på utan oväntade fördröjningar på montörerna, eftersom vi sköter och planerar hela renoveringsprocessen.

Kontakta oss för mer information och offert för badrumsrenovering

Självklart har CMW Bygg och alla våra underleverantörer samtliga behörigheter som krävs för de olika delarna av en badrumsrenovering, för din trygghet. Vid slutbesiktningen av ditt nya badrum lämnar vi över intygen till dig.