Bygga hus Uppsala

Har du planer på att bygga hus i Uppsala? Vi på CMW Bygg bygger både lösvirke och blockhus. Ring oss direkt så hjälper vi dig att komma i gång.

Hustillverkare Uppsala

När du vill bygga nytt hus så hjälper vi dig med allt under resans gång. Vi finns med från första ritning och bygglovsansökan tills det att huset står klart för inflyttning. CMW Bygg har alla underentreprenörer som behövs för att färdigställa ditt nya hus:

  • Snickare
  • Målare
  • Elektriker
  • VVS
  • Plattsättare
  • Mark
  • Ritningar
Bygga hus i Uppsala
Nybygge inomhus med CMW Bygg i Uppsala

Trygghet när du ska bygga hus

Att välja CMW Bygg som din totalentreprenör och hustillverkare i Uppsala med omnejd innebär stor trygghet för dig som kund och ny husägare. Tillsammans med dig tar vi fram den bästa planen för just ditt bygge och hjälper dig med alla problem som kan uppstå längst vägen med exempelvis bygglovsansökningar och försenade leveranser.

Vi arbetar bara med underleverantörer som är experter på sina respektive områden, så att du inte riskerar att anlita oprofessionella hantverkare eller byggare som inte håller vad de lovar.

Bygga hus i Uppsala – lösvirke eller blockhus?

Till oss kan du vända dig både för byggen med lösvirke och blockhus. Vi hjälper dig alltså antingen från grunden och bygger huset steg för steg på plats, eller sköter ditt bygge med hjälp av blockdelar med redan tillverkade och färdigisolerade husdelar som ska sättas samman på korrekt sätt. Funderar du på vilket sätt som passar dina husplaner bäst? Vi berättar gärna mer!

Två nya hus från CMW Bygg i Uppsala

Kontakta oss för mer information om husbygge

Är det dags att bygga nytt hus? CMW Bygg är din hustillverkare i Uppsala med omnejd. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!