Vi hjälper stora som små att förverkliga sina drömmar!

CMW Bygg startades i Uppsala år 2012 och har idag två stycken ägare, Andreas Werner och Daniel Fröjdlund. Vår strävan är alltid att uppnå högsta kvalitet samt att vara professionella, flexibla och lyhörda för kundens önskemål.

Kvalitén kommer alltid i första hand och vi har genom åren haft många nöjda kunder som återkommer till oss med nya uppdrag och rekommenderar oss till andra kunder.

Alla våra snickare har branschenlig utbildning och vid upprättande av byggprojekt har vi givetvis BAS-P och BAS-U. Det är benämningar för rollerna ”byggarbetsmiljösamordnare”, vilka representerar två ansvarsområden inom arbetsmiljön på en byggplats. Rollen BAS-P omfattar ansvar under planeringsstadiet, medan BAS-U gäller under själva utförandet av arbetet. I Sverige är det enligt lag obligatoriskt att dessa roller är tillsatta och aktiva under planerings- och byggfaserna av ett byggprojekt.

Tveka inte på att höra av dig till oss.

Företag, fastighetsbolag & privatpersoner

Företag och fastighetsbolag utgör en stor del av våra uppdrag och sysselsätter våra snickare. Några av våra kunder är bland annat:

  • Heimstaden
  • Arcona
  • Stena Fastigheter via Golv Finish
  • Plåtkompaniet
  • Stadsrum Fastigheter

Privatmarknaden är fortfarande vår största kundkrets där vi utför en majoritet av renoveringar varje år.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Att få en god uppfattning om era önskemål samt vilka möjligheter som finns för just ditt projekt är viktigt för oss. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt hembesök.

Efter hembesöket återkommer vi med ett offertförslag på det vi har kommit överens om.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, så tveka inte!

Lediga tjänster

Vi söker en snickare till vårat team i Uppsala.

Rot-avdrag

Renovera badrum eller kök. Bygga om eller bygga till. Lägga tak eller tilläggsisolera. Här är aktuella regler för ROT-avdrag, och tips för att använda det så enkelt, korrekt och effektivt som möjligt.

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till ROT-avdrag, om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och bor i. Bostaden kan också vara en fritidsbostad, eller en bostad som du äger men som dina föräldrar bor i.

Du får däremot inte ROT-avdrag för att bygga ett helt nytt hus och inte heller för om- och tillbyggnad av nybyggda hus. Med nybyggt hus avses ett småhus som är befriat från fastighetsavgift, det vill säga de fem första åren. Att bygga Attefallshus ger inte rätt till ROT-avdrag (eftersom det är ett nybygge).

Du kan få ROT-avdrag för arbetskostnad.

Material- och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till ROT-avdrag.
Rot- och rutavdrag räknas ihop och är sammanlagt max 50 tkr per person och år.
Rotavdraget är en skattereduktion och bygger på hur mycket skatt du betalar in under året och vilka andra avdrag du gör.

Har du frågor eller vill ha en kostnadsfri offert?