Fasad­renoveringar

Fasaden, tillsammans med taket, skyddar huset mot väder och vind. En dålig eller åldrad fasad kan vara en katastrof för ditt hus.

Vi hjälper er att byta ut den gamla fasaden oavsett om huset/fastigheten har träpanel, putsad- eller tegelfasad. Se utförda fasadrenoveringar i Uppsala här.

Åtgärda skador i tid med fasadrenoveringar

Om din fasad är sliten så är det viktigt att åtgärda problemen i tid. Fasadrenoveringar gör så att ditt hus står bättre emot väder och vind, håller värmen inne och höjer hela husets standard.

Skador som inte åtgärdas med proffsigt utförda fasadrenoveringar kan snart orsaka nya, värre skador som fuktskador och röta i isoleringen. Utan utförd renovering riskerar dessutom värdet på ditt hus att minska.

Fasadrenoveringar hus
Fasadrenovering Uppsala

Fasadrenoveringar och fasadunderhåll

Även mindre skador på fasaden kan göra så att hela fastigheten upplevs som sliten. Om något har gått sönder på ditt hus och fasad bör du också säkerställa att det inte finns några lösa husdelar som kan ramla ner.

Att ditt hus eller fastighet är i behov av en renovering är ibland tydligt med synliga skador i fasaden. Men det kan också uppstå dolda sprickor och fel i fasaden som gör att en fasadrenovering är nödvändig utan att skadorna är särskilt synliga.

Fasadrenovering Uppsala

Vi hjälper dig gärna med att kontrollera ditt behov av en fasadrenovering i Uppsala med omnejd. Det gör att du kan undvika större skador och kan åtgärda mindre fel innan de växer och blir onödigt dyra att åtgärda. Att underhålla fasaden genom att exempelvis tvätta och måla om den med jämna mellanrum gör dessutom att fasaden hålls i gott skick längre tid.

Fasadrenovering på fristående garage med CMW Bygg i Uppsala

Kontakta oss för frågor och offert på fasad­renoveringar

CMW Bygg hjälper dig med din fasadrenovering i Uppsala med omnejd, innan skadorna blir för stora.