Bygg ditt uterum med CMW Bygg

Vill du ha mer yta utan att bygga ut huset? Uterum är en av våra allra mest populära tjänster, och det ligger helt rätt i tiden att bygga ett uterum till ditt hus eller sommarställe. Vi på CMW Bygg bygger en mängd olika uterum för det du söker – en plats för dina middagsgäster, en veranda som kan användas året runt eller bara ett extra rum som ger ny yta och ljusinsläpp som kan spridas till hela huset.

Olika slags uterum

Ett uterum, eller vinterträdgård, passar helt perfekt för att smälta samman inomhus med utomhus, för att göra din trädgård till en del av ditt hem. Beroende på vad du vill ha så kan du välja att göra uterummet till en självklar förlängning av ditt hus, eller som ett fristående rum ute i trädgården. Kanske vill du ha ett uterum på andra sidan verandan, på pooldäcket, eller som en dold oas i andra änden av trädgården?

Vi på CMW Bygg bygger olika slags uterum, i anslutning till ditt hus eller fristående. Vi monterar även färdiga uterum från Willab Garden, Skånska Byggvaror, Halle med flera.

Vi har lång erfarenhet i byggbranschen och levererar alltid högsta kvalitet. Se olika exempel på uterum som vi har byggt under galleri! 

Bygg ditt uterum i Uppsala

Olika sorters uterum har olika fördelar, så tänk igenom vad just du vill ha av ditt uterum innan du bestämmer dig. Hur vill du att rummet ska se ut? Vad vill du använda rummet till? Vill du kunna använda ditt uterum framför allt innan höstkylan smyger sig på eller vill du ha ett välisolerat uterum där du kan vara hela året runt?

Du kan även välja mellan olika material och funktioner i ditt uterum, exempelvis om du vill skjutbara delar och fönster som är fasta eller borttagbara. Vill du ha ett uterum i trä eller i ett annat material? I en nyans som går ihop med färgen på bostadshuset eller något som bryter av?

När du vet vad du vill ha av just ditt uterum så förverkligar vi på CMW Bygg dina idéer. Vi hjälper gärna till med att ta fram en ritning utifrån din vision, eller utför helt enkelt byggjobbet om du redan har allting färdigt. Vi är gärna med från första steget, och hjälper dig med förslag, idéer och reder ut ditt behov. Kontakta oss för en offert på uterum!