Bygga altan, uteplats och trädäck i Uppsala

Under vår, sommar och höst är det många av oss som tillbringar mycket tid på altanen. När du funderar på att bygga altan i Uppsala så hjälper vi på CMW Bygg er gärna med att uppfylla drömmen om ett nytt altanbygge!

Altanbygge och trätrall i din smak

Det är svårt att föreställa sig en villa eller radhus utan en uteplats. De flesta husägare vill nämligen ha en plats utomhus där vänner och familj kan samlas och där man själv kan sitta i solsken och kvällsbris. När det är varmt vill man kunna spendera sin tid utomhus, men ändå vara nära till hemmets bekvämligheter.

Det är därför inte konstigt att altanbygge är en av våra allra vanligaste beställningar, beställ en altan från oss här.

Bygga altan med CMW Bygg
Trätrall, altanbygge

Altanbygge eller altanrenovering – vi på CMW Bygg hjälper er

Så att du kan njuta av frukost i morgonsolen och grillfest på sommarkvällen i ditt hem. Oavsett om du vill ha plats för många eller bara ett ställe för dig själv så anpassar vi din altan efter dina önskemål.

Kontakta oss för en altan anpassad efter just dina önskemål!

Pooltrall och trätrall – kontakta CMW

Altaner kommer i olika format och storlekar. Vi bygger och konstruerar självklart den klassiska trätrallen mot fasaden på husets fram- eller baksida, men även en hel del andra slags altanbyggen.

Under inspiration kan du se olika referensjobb för altanbyggen, exempelvis altaner som övergår till pooltrall, altaner med olika slags tillhörande staket och insynsskydd, samt altaner med anslutande farstubro. Hör av dig till oss.

Altanbygge - pooltrall och trätrall
Trätrall med CMW Bygg

CMW Bygg utför altaner i flera sorters byggmaterial och lyssnar till dina specifika önskemål

Vi är vana vid att bygga altaner med olika storlek, former och krav – till många olika slags hus. Vi hjälper till med grävning och jobbar även med utvalda underleverantörer för sprängning om det skulle behövas.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Kostanden för att bygga altan skiljer sig mellan olika storlekar och utföranden, och självklart beroende på om du vill bygga ny eller renovera din altan. Kontakta oss för en offert på ditt altanbygge!