Byta tak – Vi kan takbyte och takrenovering

Glöm inte husets viktigaste del – taket. Att skydda huset från åverkan av väder och vind i vårt tuffa klimat med kraftigt regn, mycket snö och storm är viktigt. Att byta tak eller renovera taket i de fall det är möjligt kan ge ditt hus möjligheten att stå stadigt i många år till.

Takbyte med CMW Bygg

CMW Bygg utför en mängd olika takarbeten. Beroende på vad ditt hus behöver kan vi byta tak, renovera eller lägga helt nytt tak. Vi arbetar med alla material så du kan välja det som passar dig bästa – papp, plåt eller tegeltak. Vi på CMW Bygg har långt erfarenhet och bred kunskap om olika slags tak och takbyten.

När ditt tak ska bytas ut, passa på att se över om du vill sätta in ett takfönster från Velux. Vi på CMW Bygg har alla certifikat som krävs för montering av takfönster. Se våra tidigare utförda takbyten här.

När är det dags att byta tak?

Att underhålla husets tak och se till att det inte har uppstått några skador är viktigt för inte bara taket i sig, utan för hela husets skull. Ett trasigt eller dåligt isolerat tak kan orsaka skador på fasaden och inomhus, och leda till bland annat vattenskador, översvämning och ojämn temperatur inomhus.

Ett korrekt lagt tak i ett tåligt material som tegel eller plåt håller i många år om ingenting oväntat händer. Däremot behöver du ändå under tiden se till att även isolering och tätning håller, och vara uppmärksam på om det behöver bytas ut. Vanliga tecken på att taket är skadat kan vara att du ser eller känner lukten av mögel, märker att det regnar in eller till och med ser trasiga eller saknade takpannor. Men taket kan också vara skadat utan du märker det, och därför är det bra att se över ditt hustak en gång per år.

Takrenovering Uppsala

Vi på CMW Bygg kontrollerar, byter och renoverar hela eller delar av ditt tak. Vi har lång erfarenhet av att byta tak och ser till att jobbet utförs på korrekt sätt.

Vi fixar allt ifrån små lagningar och kontroller till helt nya hustak.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Tveka inte, kontakta oss så hjälper vi er!